De meest succesvolle Yealink modellen voor het MKB

Yealink VoIP telefoons: De 4 beste modellen besproken

In dit artikel gaan we het hebben over de 4 beste Yealink VoIP telefoons voor het MKB bedrijfsleven. We kijken kort naar de mogelijkheden en gebruikerservaring. Yealink is marktleider in de SIP-telecom branche en staat internationaal bekend als fabrikant van Unified Communications terminals en video conferentie systemen. We richten ons nu op de modellen met de beste prijs-kwaliteit verhouding voor het MKB.

Yealink T46G

Looks

Mogelijkheden

Kwaliteit

Gebruikerservaring

Prijs

€ 199,-

Fabrikant productpagina

Yealink T46G

Distributeur

WeCloudit B.V.

Laatste firmware

Download

Handleiding

Download

Yealink T46G Voip toestel voor zakelijke gebruik

De Yealink T46G is een van de bekendste modellen van de fabrikant. Het model werd gelanceerd in het voorjaar van 2013 en is uitgerust met een hoge resolutie scherm van 4,3” dat mooi uitsteekt boven het antraciete bedieningspaneel. Verder is het toestel uitgerust met de Yealink Optima HD techniek wat ervoor zorgt dat elk gesprek glashelder klinkt.

Natuurlijk blijft het belangrijkste aan dit telefoontoestel z’n eenvoud en gemak om te gebruiken. Het werkt ook met BLF (Busy Lamp Field) zodat je in één oogopslag kunt zien wie er beschikbaar is zodat je naar diegene kunt doorverbinden. Ook kan je een headset aansluiten. Door middel van de Yealink BT40 Bluetooth USB adapter kan je ook draadloos je headset aansluiten. Tot slot is het mogelijk om gebruik te maken van hotdesking. Er kan tot 16 verschillende accounts op het toestel ingelogd worden.

Ondanks dat het toestal al een tijd op de markt is, zijn gebruikers er nog steeds enthousiast over. Het toestel biedt veel mogelijkheden voor een relatief lage prijs.

Yealink W52P

Looks

Mogelijkheden

Kwaliteit

Gebruikerservaring

Prijs

€ 109,95

Fabrikant productpagina

Yealink W52P

Distributeur

WeCloudit B.V.

Laatste firmware

Download

Handleiding

Download

Yealink W52P DECT VoIP telefoon

Een heel ander toestel is de draadloze DECT W52P van Yealink. Deze komt met een aantal geavanceerde functies waardoor dit toestel ook aantrekkelijk is voor het MKB. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om een extra handset aan te schaffen, de Yealink W52H.

Het is mogelijk om in totaal 5 handsets aan te sluiten op het basisstation waarvan er 4 gelijktijdig naar buiten kunnen bellen. Dat maakt dit model, met maximaal 5 VoIP accounts, een slimme optie voor het MKB. Er moet wel aangegeven worden dat het model lang niet zoveel mogelijkheden heeft als bijvoorbeeld de T46G, maar dit model is dan ook bedoeld voor een compleet andere doelgroep. Heb je een bedrijf dat maximaal 5 werknemers in dienst heeft? Verwacht je verder geen uitbreiding maar wil je wel overstappen op VoIP? Dan is dit toestel een uitstekende keuze.

Yealink T21P

Looks

Mogelijkheden

Kwaliteit

Gebruikerservaring

Prijs

€ 69,95

Fabrikant productpagina

Yealink T21P

Distributeur

WeCloudit B.V.

Laatste firmware

Download

Handleiding

Download

Yealink T21P Sip VoIp Telefoon voor Zakelijk gebruik

De T21P is een wat simpeler toestel met meer mogelijkheden dan de W52P maar minder dan de T46G. Het ontwerp van het toestel is bijzonder degelijk en zelfs een beetje saai, maar als dat geen probleem is dan biedt dit model toch mooie mogelijkheden binnen het bedrijfsleven.

Er kunnen 2 VoIP accounts worden ingelogd, het biedt ondersteuning voor een bedrade headset en biedt HD geluid voor een glashelder gesprek. Dit model is bedoeld om beginnende VoIP toestellen naar het volgende level te brengen.

Yealink T41S

Looks

Mogelijkheden

Kwaliteit

Gebruikerservaring

Prijs

€ 109,95

Fabrikant productpagina

Yealink T41S

Distributeur

WeCloudit B.V.

Laatste firmware

Download

Handleiding

Download

Yealink t41S voor zakelijke telefonie MKB

De Yealink T41S lijkt het onvolwassen broertje van de T46G. De modellen lijken wat betreft design behoorlijk op elkaar, alleen valt wel meteen op dat het scherm niet in kleur is uitgevoerd. De Yealink SIP-T41S is de nieuwste revolutionaire SIP telefoon. Tevens heeft de telefoon een USB poort. De USB poort zorgt voor een aantal extra mogelijkheden en uitbreidingen, zoals Bluetooth. Het toestel biedt ruimte voor 6 SIP-accounts en heeft fantastisch HD geluid.

Voor Yealink waren dit wel de 4 meest populaire toestellen binnen de MKB branche, en niet voor niets! Alle toestellen zijn precies afgestemd op de behoefte van de markt en het is daarom makkelijker om het juiste toestel te kiezen voor je bedrijf. Hoeveel medewerkers heb je in dienst. Verwacht je binnenkort nog (heftig) te groeien in het aantal medewerkers. Zitten de medewerkers altijd op een eigen werkplek of loopt iedereen veel rond binnen het bedrijf maar moet men toch bereikbaar zijn? Dit zijn vragen die je jezelf kunt stellen.

Bij het aanschaffen van een VoIP toestel dien je nog wel een VoIP provider te kiezen. Wij van WeCloudit zijn zo’n provider. Wij bieden zeer stabiele verbindingen over KPN lijnen en werken met eenvoudige maandbedragen al vanaf: € 9,50 per maand! Meer informatie over onze Hosted Voip vind je hier.

Wat kost hosted VoIP?

2 pakketten om het zo simpel mogelijk te maken. Heb je hier vragen over? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen! Wij zijn te bereiken op: 0251 – 30 00 30.

 • Hosted VoIP Gebruiker
 • 6.50 €per maand
 • Inclusief Onbeperkt Bellen
 • Dagelijks opzegbaar
 • Goedkope tarieven
 • Hotdesking mogelijk
 • Bellen met VoIP toestel
 • Bellen met APP op mobiel
 • Bellen met browser
 • Hosted VoIP Gebruiker
 • 6.50 per maand
 • Hosted VoIP Onbeperkt
 • 19 per maand